5 Haziran 2012 Salı

Erkekleri Nasıl Mutlu Edebilirsiniz?


Erkekleri nasıl mutlu edebilirsiniz?

Bazen sevdiğimiz insan kendini mutlu hissetmiyor veya ilişkilerimiz yolunda gitmiyor ve bu zaman onu mutlu etmek için arayış planlıyoruz. Psikologlar ise sevdiğiniz insanı mutlu etmenin yollarını söylediler. Makyaj etmenizi izlemeye ortam yaratın Kadınların makyaj yapması erkeklerin işkence gibi kabul ettiği bir şeydir. Ama buna rağmen kadınlar makyaj yaparken eşleri bu süreci çok ilgiyle takip ediyor, odur ki, dışarı çıkmadan önce ya da sabahları işe gitmeye başlamamdan makyaj yaparken kapının arasını bir küçük açık kaydedebilirsiniz. Onun çekici olduğunu söylemek Kadınlar güzel ve bakımlı göründükleri zaman kendilerini çok mutlu hissediyorlar.

Bu tıpkı erkeklere de geçerlidir. Onların da diğerleri tarafından çekici olduklarını duymak çok hoşlarına gəlir.Həyat arkadaşınızın dış görkemine her zaman dikkatle yaklaşın ve onun nasıl çekici birisi olduğunu söyleyin. sessizlik Bazı durumlarda erkekler çok sessiz oluyorlar.

Ama bu onların hiç de üzgün olduğuna delalet etmiyor, aksine mutlu oldukları zaman da onlar suskun kalırlar. Maslahatlara takip edin Bayanlar iş, arkadaş ya da aile ilişkilerinden söz ederken erkeklerin onların sonunacən dinlemesini istiyorlar. Ama asıl gerçek şu ki, güçlü cinsin temsilcileri her bir sorunun çıkış yolu olduğuna inanıyor. Onlar sorunlar karşısında aciz kalan insanları kabul edemiyorlar. Yani, kadınların zor durumunda eşleri onlara danışmanlık veriyorlar ve eğer siz bu maslahatlara amel ederseniz onlara güvendiğinizi kanıtlamış olursunuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder