8 Haziran 2012 Cuma

Sinir Ağı Yapısı

Eğer bu olmuyorsa Ancak, bu yapay akıllı yaratıcı sistemleri, benzer bir işlem kullanarak veri tarama olabilir yenilerini oluşturmak için kullanılacak güzel bir model olacağını görünmüyor. Onların daha büyük akımlar veya yolları da enine ederken Sonunda, elektrik akımlarının çok küçük daireler etrafında ve çevresinde akacaktı. Bu bizi daha iyi akılda nasıl çalıştığını anlamanıza yardımcı olabilir, veya bizim yapay zeka bilgisayarlar yaratıcı hale getirmek nasıl, iyi bir model olabilir mi? Ben düşünce kendisini yaratıcı, itiraf, ancak benzetme oldukça ilginç değil mi?

Böylece Tamam, nasıl bu hipotezi test olabilir? Peki en yaprak tüm damarları boyunca besin getirmek bir ağaç, bir 3-D yaprak çok benzer beyin mevcut sinir ağı, düşünelim. Biz enerji sonraki her yerinden farklı alanlarda ve bölgelerde, ve tamamlandığında hop dolaşmasını sağlar miyim? Sağ işleyebileceğini, hala beynin dört bir yanına giderken, bilgileri güncel sinir ağı yolları boyunca doğrusal bir şekilde akmasına izin algılanan mantık kapıları herhangi atlayarak sağlar.

Her durumda, bu en ilginç düşünce ile bırakıyoruz, ve üzerinde düşünmek istiyoruz ve bunu layık lütfen bana e-posta ateş bulur ve belki de bu kavramı alabilir ve onu ileriye ilerleyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder