12 Haziran 2012 Salı

Psikolojik Sorunlar Neden Sorun Yaratır


Bir kişinin ruhu biz Düşünceleriniz, alışkanlık ve fikirleri beynimizde ensue karmaşık sistemlerin ürünleri içeri mevcut olduğu galaksi kadar büyük ve karmaşıktır. Psikoloji eylemler, duygusal ve bilinçaltı devletler ve etkileşimler ve insan bağlantıları gibi diğer insan elemanlı bir dizi yorumlamak edebilmek için aklın gözden bir bilim dalıdır. Psikoloji online forum bizim doğa hakkında daha fazla bilgi için yardımcı olur ve bizim bilgi iyileştirilmesi yoluyla yavaş yavaş akıllı varlıklar olarak uzak geliştirmek için kadın ve erkek kolaylaştırır.
Bu psikoterapi yaygın bir versiyonu psikolojik restoratif olan bireyler arasında herhangi bir tartışma olduğu ileri sürülebilir. Insanların diğer insanlarla chitchats etkileşim her zaman, içinde kendi bireysel yaşamını psikolojik olarak önemli hikayelerini paylaşıyorlar. Dahası, millet sürekli kendi karakterlerine bakmak ve diğer kişilerin özelliklerini karşı onları incelemek istiyorum. Bu tip faaliyetler temelde tanı ve genellikle psikoloji bilgisi forum tartışmaları bolca görülür. Sıradan kadınlar ve erkekler oldukça yenilikçi ve psikolojik ifadeler kullanarak değerlendirmek detayları yeteneğine ne kadar harika.

Carl Gustav Jung'un analitik psikoloji öğretim öncülük ünlü İsviçreli psikiyatrist oldu. Jung'un en dikkat çekici fikirleri bir dizi o arketipler 've kolektif bilinçdışı denilen şeyin kavramları etrafında odaklanmıştır. Carl Jung her bilinçsiz ruh ve her canlıların bir parçası olan evrensel bir taraftarı var olduğunu önerdi. O, bu eleman kolektif bilinçdışı adını verdi. Jung'un kolektif bilinçdışı amacı tüm tüm insanlar arasında karşılık bir yapı içinde bireyin ayrı ayrı özel yaşam deneyimleri ele olduğunu tartıştı. Jung'un kolektif bilinçdışı singularly formüle edilmiş bir kişinin zihninde bir parçası ama miras yoluyla aşağı geçirilir birinde olmadığını tahmin. Psikoloji forum tartışmaları genellikle kolektif bilinçdışı üzerindeki Jung'un fikirlerin farklı yorumlara tartışır. Böyle bile olsa, yorumların farklı analitik psikoloji peşindeyken, takip etmek çok psikiyatrist üzerinde bir etkisi olan Jung'un araştırma sonuçlandı.

Psikoloji birçok benzersiz alt bölümden oluşmaktadır. Bu alt kategorilerden birini gelişim psikolojisi çalışmadır. Gelişim psikolojisi, kişinin yaşam döngüsü boyunca bireyin zihin gelişimi konusunda uzmanlaşmıştır. Online forum içine bakar gelişim psikolojisi, bir kişi dünyanın düşüncelerini, duygularını ve davranışlarını onlar yaş olarak içinde doğmak değişiklikleri araştırır. Son yüz yıl içinde, büyük dönüm noktalarından bebekler ve küçük çocuklar olgun beyinlerinde anlayışımızı ulaşılmıştır. Bu gelişmeler, her yerde eğitim ve öğretim ve nasıl küçük çocuklar ile bağlantılı kavramlar tasarımında çeşitli psikiyatristler destekli ve insanlığın var, bilgi öğreniyoruz. Kamu okullarında uygulanan mevcut öğretim modelleri çoğu bu fikirler üzerine ortalanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder