5 Haziran 2012 Salı

Yeni çarpıcı Varsayımlar


O, ilişkilerde Bazı Alan Karşı Senden Daha DuyarlıdırYeni araştırmalar gösteriyor ki, aşk-muhabbet sorunları karşı cinse daha çok etkiliyor. Odur ki, bu situasiyalarda kimin daha çok hassas olduğunu bulmaya çalış.

Dalaşırsınız
Cevap: Elbette, aranızdaki olumsuz söylentiler seni sinirlendirebilir ve hislerini darmadağın edebilir. Fakat bütün bunlar ona daha çok sıkıntı veriyor. Sen dalaşandan sonra yakın rəfiqənə veya babana vurup, kalbini boşaltırız bilirsin. Ama erkeklerin çoğu bunu kendilerine yaraşdırmadıqları için uzun süre kendilerine gelemiyorlar.

Bir Kaç süredir görüşe Bilmiyorsunuz

Cevap: ƏIaqəni hissetmek için kadınların daima yüz yüze kayda ihtiyaçları yoktur. En kötü halde, onun seni düşündüğünü düşünerek, bir-iki hafta onu görmeden idare bilirsin. Erkekler ise aksine. Onlar sadece fiziksel olarak kimseyle yakın olurken ilişkiyi hissediyorlar. Odur ki, senden uzakta geçirilen zaman ona daha çok etkiler.İkiniz de Stres yaşıyorsunuzEğer ikinizin de haftası oldukça zor geçiyorsa (sen rəfiqənin sorunlarına göre uzgunsen, onun ise işle ilgili endişeleri var), bu seni özellikle sarsıyor.

Sebep: hayatının diğer alanlarında çalışmalar pisləşəndə, kadın kendini teşvik etmek için, genellikle, erkeğe dayanır. Fakat sevgilinin de işleri ters getirebilir ve o zaman sana yardım etmek gücünde olmayabilir. Bu ise senin ruh ruhiyyəni çifte bozuyor.

Onun Annesini sevmiyorsun

Cevap: şaşırtıcı, onun annesi ile dil bulamazsan, o senden çok dilxor oluyor - özellikle, annesi ile yakın ilişkileri varsa. Erkekler ne pahasına olursa olsun, her şeyin yolunda olmasını istiyorlar ve konfliktdən koşmaya tercih ederler. Əlqərəz, o, hayatının iki en önemli kadını arasında sorunu fark edince rahatsız oluyor, kendinden çıkıyor ve strese düşüyor.

Erkekler ve Yükümlülükler Hakkında Fildrləşdiyin Her Sey yanlıştırErkekleri hep yükümlülüğünü qorxurmuş gibi kaleme veriyorlar, fakat araştırma gösteriyor ki, bu, yanlış bir düşüncedir. Uzmanlar araşdırıblar ki, genellikle, erkekler "Ben seni seviyorum" cümlesini kadınlardan 42 gün önce diyor. Senin için beklenmedik olmasın diye bu sözleri demeden önce sevgilinin duygularını öğren. Bunun için ise onun vücut dili ile söylediklerini anlamaya çalış.

Barda otururken o, ayağını senin sandalyenin basamağına koyuyor ve dirseğini bu ayağına dayandırıyor. O, böylelikle, seninle beraber olduğunu söylüyor.Seni görür görmez burnunu kaşıyor. Burada hassas bölge bulunuyor ve o senin yanındayken həyəcanlanırsa, kaşınma kendini gösterir.Parti o, başka birisi ile sohbet ediyorsa bile, omuzları sen tarafa dönmüş oluyor. Bu senin her zaman onun düşüncesinde olduğuna işarettir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder