6 Haziran 2012 Çarşamba

Bir Psikopat Nasıl Davranır

Bir psikopat şirin ve akıllı kişi olma görünümü var ama herhangi bir gerçek duyguları veya karakter yoksun olacaktır. Kim onlar gibi görünen gerçekte kim olduklarını değil. Onlar hile, kılık ve manipülasyon ve ustalar vardır. Onlar gaz ocağında, onlar diğer insanlar üzerine ve bunlar bir şey için sorumluluk kabul etmeyecektir kim proje.

Onlar mükemmel bir partner, mükemmel bir ebeveyn, mükemmel bir arkadaş, iş için doğru kişi olduğu görünecektir ama sadece bu var - bir görünüm. Onlar con, kontrol onların sahte duygusal varlığını kapsayacak ve çevrelerindeki herkes yok.

Bir sapık ilişki sonunda hayatınızı berbat edecek. Tehlike bir psikopat ne olduğunu bilmeden değil, ancak, çok hayatta kurbanlarından psikopatlar hakkında öğrenilebilir. Aşağıdaki psikopat senaryoların hesaplardır.

Müreffeh bir iş ile güzel bir çift bilmeden bir psikopat istihdam. O aslında çok çekici, büyüleyici bir çalışanı vardı; onu iş çalıştırmak için izin verdi. Kârlarını önemli ölçüde düşmeye başladı bu yüzden alışveriş asansörcü arıyor kendi dükkanında bir kamera yerleştirdiler. Onlar mükemmel çalışan kasıtlı, uzak müşteriler dönüm kadar gelen büyük miktarlarda para çalmak ve onların hisse senedi almak olduğunu bulmak için şok oldu. Onu istihdam sonlandırıldı, o terk etmeyi reddetti ve mahkeme onu işverenler aldı, onlara binlerce dolara mal ve başarılı bir şekilde kasıtlı olarak ona tecavüz için onlara dava açtı. Dava sonra, o, onlara saplı evlerinde kendilerini taciz, müşterilerine yalan ve onun etrafında herkesin sempatisini kazandı. Onu durdurmanın maliyeti çok büyük oldu ve Çift sonunda her şeyini kaybetti - iş ve ev. Bu sonuç çok daha farklı olabilirdi o bir psikopat olduğunu bilseydim.

Başka bir psikopat onun ihtiyaçlarını halledilir ve o bile almak istememişti birinin kızgın olduğunu, bu yüzden öfke yönetimi problemi ile mücadele bir arkadaşına ve manipüle yalan. O öfke uyandırdı ve sonra sadece o onlarla gitmek istiyordu yönde onları işaret. Öfkeli arkadaşı daha sonra fiziksel kurban saldırdı. Niyetlerini örtmek için, psikopatlar onların yerini ve onların kirli işlerini yapmak için diğer insanlar kullanacak.

Bir psikopat koca bir zamanlar karısını cinsel saldırı istedim birinin, bu yüzden karısı onu sevdi ve ona sahip ve kafasını sesler bunu ona söylüyorum olduğunu seks yapmak istedim inanan içine şizofreni hastası kimin kardeşi manipüle. Daha sonra onun kardeşi korkmaya gerek mümin karısı manipüle ama onunla onu yalnız bıraktı. Kardeşi cinsel onu konuşur ve kardeşi onun cevabı kafası karışmıştı zaman elbette eşi şok ve korktum.

Bir psikopat ortağı onun üzerinde daha fazla kontrole sahip böylece eşi suçlu hissetmek istedim, o yüzden sürekli ona umutsuzca o aile ile evlendi, çünkü maddi ulaşılmaz bir şey gerektiğini bildirin. Karısı o kadar mutlu olabilir ve o sonunda başardım, o da hiç istemiyordu ne istediğini onu elde etmek için büyük fedakarlıklar yaparak geçirdi. Onun kontrolü kaybetmiş çünkü Bunun yerine, o, öfkeli ve şiddet oldu.

Onlar temas ziyaret etti ve daha sonra gözaltına için mahkemeler uygulandığında başka bir psikopat sinsice kendi çocukları terörize etti. Karısını başlarını içine fikri koymak onun çocukları şeyler hayal olduğunu mahkemeler konusunda ikna etmeyi başardı ve. Gözaltında alamadım, ama gerçekten istemedi, o çocuk bakımı sorumluluğu başa çıkamadıklarını, o sadece onlar üzerinde psikolojik ve finansal gücü istedim ve bunu yapmak hukuk sistemi kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder