5 Haziran 2012 Salı

Hangi Erkeklere İtibar Edilebilir?


Bazen uzun zaman vakit geçirdiğiniz erkekleri tanımadığınız bir an gelir. Öyleyse hareketlerine dikkat edin.

"Zehirli erkekler" kitabının yazarı Dr. Lillian Glass birlikte olduğunuz insanın hangi hareketlerine dikkatle bakmakla onu tanımanın en kolay yollarını inceledi.

Glass göre sevgiliniz sizinle göz teması kurmaktan çekiniyorsa ve siz konuşurken gözlerini sizden yayındırıb çevrenizde olan hanımlara gülümsəyirsə demeli, o insana bir o kadar da güvenmek olmaz.

Birlikte olduğunuz sevgiliniz her zaman size dokunuyor. Uzmana göre sevdiği insana dokunmadan duramayan erkekler kendisine bir o kadar da güvenmiyor. Bu nedenle durmadan dokunarak sizi her zaman elinde tutmaya çalışıyor.

Glass göre sevdiğiniz erkek eğer davet etmediğiniz yerlere gelirse, bağımsız istediğiniz işlere mutlaka müdahale ediyorsa demek ki, aile hayatında da her zaman aileyi kendisi idare etmeye çalışacaktır.

Sevgiliniz söylediği cümlelerin% 80'lere "Ben" diyerek başlıyor? Yolda giderken farkına bile varmadan sizden birkaç adım önde gidiyor? Böyle zamanlarda insanı tanımak daha kolaydır. Dr. Glass göre bu tip erkekler farkında olmadan size "Beni takip et" mesajını veriyor. Bu tür erkekler bencil oluyorlar.

Gözünü sizden bir dakikada olsun ayırmıyor. Bu ilk dönemlerde romantik bir hareket gibi görünebilir. Ama muhtemelen, sevdiği hanımı düzenli olarak takip eden erkekler sonunda kıskanç tavırlarıyla karşısındakini gıcıclandıracak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder