26 Haziran 2012 Salı

Hamilelerin Psikolojik Nedenleri

Odak tartışmalı konularda, çıkar çatışmaları, planlarını değiştirmek veya ders, önemli haber veya bilgi değiştirme beklenmeyen veya öngörülemeyen gelişmeler ve artık zamanı gelmiş bir fikir üzerinde. Bir şey aşağı pin veya bir ikilemi çözmek için, bilgi veya fikir istiyorum. Sizin başarınız sizin Mevcut koşullarda, gerginliklerin, ve koşulları daha iyi değiştirecektir önceden karar değişiklikleri ile gelecek. Geçmişinden gelen birisi dönmek için gidiyor, ama bir ilişki ya da gideceğini yol konusunda kararsız olacaktır. Kendi işlerine çok beklenmedik değişiklik zorunda olacak. Hem kişisel ve profesyonel başkaları ile etkileşimde bulunacak olsa, sizin veya endişeli "nöbet" olacak, ve fikir çok önemli bir kariyer kararı, belirleyici faktör olacaktır. Mali yükümlülüklerinizi, yaşam giderleri, kira veya bir artış bekliyoruz.

Yoksa, hizmet insanların iş tamamlanmış değildi, çünkü geri gelmek zorunda olacak. Siz büyük bir seyahat veya hareket dikkate alınacak ve diğerleri ile olasılığını görüşecek. Siz, bazı değerli bilgiler ortaya çıkarmak önemli finansal haber almak veya bir olsun "kazanan bilet." Biraz kar sağlayacak, ama işinizi yine de yetersiz olacaktır ve yeni unsurlar değişiklikleri etkileyecek veya yeni düzenlemeler yapmak için gerekli yapacaktır olacaktır. Negatif bir durum, önemli bir kararı takiben, sonuna kadar gidiyor. Bu işle ilgili ve / veya kişisel sorunları nedeniyle dalgalı ruh hali olacak ve kontrol altında tutmak için duygular çok zor bulacaksınız. Sen iyi arkadaş, iyi bir kitap ya da yeni gruplar, sendikalar, ya da ortaklıklar yoluyla bir keyif alıyorum olacaktır. Bazı üzücü bilgiler sizin açınızdan bir karar gerektirecek. Bu kariyer ile ilgili olabilir. Aile fertlerinden birisinin size muazzam bir yük ya da ajitasyon sürekli kaynağı olacak, ve siz onları özgür olmak isterdim olacaktır. Yoksa, seni seviyorum birinin tıbbi tedavi veya cerrahi gerekmez ve minnettar olacağım. Bir Kendinizi iyi hissedeceksiniz dakika ve sen yapmayacaksın sonraki dakikalarda.

Çok fazla şeker veya nişasta yemek eğiliminde olacaktır, ve bastırılmış duygular olumsuz bir fiziksel reaksiyon neden olur. Sen, azalan kaynaklar olduğunu veya karınızı da kayıp ya da ilk yatırım makyaj endişe duyuyor olacağım, ama önemli bir haber bu konuda yeni bir ışık tutacaktır. Bazı ilerleme yapılacaktır, ancak pozisyon hâlâ kararsız olacaktır. Ani ve beklenmedik kötü sağlık arkadaş dokunacaktır veya bir parçasını, ve hastanede kadar rüzgar olabilir olacaktır. Ya da, bazı çok beklenmedik haberler duyacaksınız. Sen yerine satın almak zorunda değilsiniz ediyorum bir şey satın almak zorunda olacak. Önemli bir mektup, paket veya belge almak için gidiyoruz. Bu üzücü haber, olaylar veya başka bir parçası eylemleri rahatsız olacak, ya da mali durumunuz veya gelir ani kaybı sağlamak endişe olacaktır. Eğer tatmin edici aşk hayatı, iş, ya da kariyer hakkında disheartened edilecektir.

Eğer geliyor olmadığını görmek ister, sorunlu bir durum sonunda üzeredir. Kendi işlerine yeni bir döngü bazı çok önemli haber veya bilgi varış, ardından başlaması hakkında ve iş veya sağlık kalıcı değişikliklere (iyiye yönelik bir değişiklik) yapacaktır. "Planları." Konulu şeyler bunlar olacak şekilde bıraktınız, iyi şans getirecek takılıp kalmayınız. Bir devir koşullarda ilerlemesi ile tamamlanmış olacak, ve finans ile ilgili iyi bir haber gelecek. Tüm planlar öngörülemeyen olacaktır. Birçok öngörülmeyen değişiklikler veya cilveleri (iyi ve kötü) bekleyin. Eğer olumsuz bir durum nihayet sona geldiğini minnettar olacağım. Durumlar (sizin premonitions muhtemelen doğru olacaktır) sizin kontrolünüz dışında kalacaktır. Bir başlamak üzeredir, çünkü yeni bir yaşam yolu için hazır olun. Şans sayesinde, yeni bir döngü el atıyor ve bir sorun sonuna yaklaşıyor. Olaylar bunun sonucu kaçırmak imkansız olacak şekilde özetlemek için gidiyoruz. Ama yeni bir yönde yeni bir başlangıç ​​sizin adınıza çalışmak ve yeniden başlamak için bir şans verecektir.

1 yorum:

  1. Paylaşmış olduğunuz sunumlardan çok memmunuz.İcra Avukatı olarak bu paylaşımlarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil