26 Haziran 2012 Salı

Hamilelerin Psikolojik Nedenleri

Odak tartışmalı konularda, çıkar çatışmaları, planlarını değiştirmek veya ders, önemli haber veya bilgi değiştirme beklenmeyen veya öngörülemeyen gelişmeler ve artık zamanı gelmiş bir fikir üzerinde. Bir şey aşağı pin veya bir ikilemi çözmek için, bilgi veya fikir istiyorum. Sizin başarınız sizin Mevcut koşullarda, gerginliklerin, ve koşulları daha iyi değiştirecektir önceden karar değişiklikleri ile gelecek. Geçmişinden gelen birisi dönmek için gidiyor, ama bir ilişki ya da gideceğini yol konusunda kararsız olacaktır. Kendi işlerine çok beklenmedik değişiklik zorunda olacak. Hem kişisel ve profesyonel başkaları ile etkileşimde bulunacak olsa, sizin veya endişeli "nöbet" olacak, ve fikir çok önemli bir kariyer kararı, belirleyici faktör olacaktır. Mali yükümlülüklerinizi, yaşam giderleri, kira veya bir artış bekliyoruz.

Yoksa, hizmet insanların iş tamamlanmış değildi, çünkü geri gelmek zorunda olacak. Siz büyük bir seyahat veya hareket dikkate alınacak ve diğerleri ile olasılığını görüşecek. Siz, bazı değerli bilgiler ortaya çıkarmak önemli finansal haber almak veya bir olsun "kazanan bilet." Biraz kar sağlayacak, ama işinizi yine de yetersiz olacaktır ve yeni unsurlar değişiklikleri etkileyecek veya yeni düzenlemeler yapmak için gerekli yapacaktır olacaktır. Negatif bir durum, önemli bir kararı takiben, sonuna kadar gidiyor. Bu işle ilgili ve / veya kişisel sorunları nedeniyle dalgalı ruh hali olacak ve kontrol altında tutmak için duygular çok zor bulacaksınız. Sen iyi arkadaş, iyi bir kitap ya da yeni gruplar, sendikalar, ya da ortaklıklar yoluyla bir keyif alıyorum olacaktır. Bazı üzücü bilgiler sizin açınızdan bir karar gerektirecek. Bu kariyer ile ilgili olabilir. Aile fertlerinden birisinin size muazzam bir yük ya da ajitasyon sürekli kaynağı olacak, ve siz onları özgür olmak isterdim olacaktır. Yoksa, seni seviyorum birinin tıbbi tedavi veya cerrahi gerekmez ve minnettar olacağım. Bir Kendinizi iyi hissedeceksiniz dakika ve sen yapmayacaksın sonraki dakikalarda.

Çok fazla şeker veya nişasta yemek eğiliminde olacaktır, ve bastırılmış duygular olumsuz bir fiziksel reaksiyon neden olur. Sen, azalan kaynaklar olduğunu veya karınızı da kayıp ya da ilk yatırım makyaj endişe duyuyor olacağım, ama önemli bir haber bu konuda yeni bir ışık tutacaktır. Bazı ilerleme yapılacaktır, ancak pozisyon hâlâ kararsız olacaktır. Ani ve beklenmedik kötü sağlık arkadaş dokunacaktır veya bir parçasını, ve hastanede kadar rüzgar olabilir olacaktır. Ya da, bazı çok beklenmedik haberler duyacaksınız. Sen yerine satın almak zorunda değilsiniz ediyorum bir şey satın almak zorunda olacak. Önemli bir mektup, paket veya belge almak için gidiyoruz. Bu üzücü haber, olaylar veya başka bir parçası eylemleri rahatsız olacak, ya da mali durumunuz veya gelir ani kaybı sağlamak endişe olacaktır. Eğer tatmin edici aşk hayatı, iş, ya da kariyer hakkında disheartened edilecektir.

Eğer geliyor olmadığını görmek ister, sorunlu bir durum sonunda üzeredir. Kendi işlerine yeni bir döngü bazı çok önemli haber veya bilgi varış, ardından başlaması hakkında ve iş veya sağlık kalıcı değişikliklere (iyiye yönelik bir değişiklik) yapacaktır. "Planları." Konulu şeyler bunlar olacak şekilde bıraktınız, iyi şans getirecek takılıp kalmayınız. Bir devir koşullarda ilerlemesi ile tamamlanmış olacak, ve finans ile ilgili iyi bir haber gelecek. Tüm planlar öngörülemeyen olacaktır. Birçok öngörülmeyen değişiklikler veya cilveleri (iyi ve kötü) bekleyin. Eğer olumsuz bir durum nihayet sona geldiğini minnettar olacağım. Durumlar (sizin premonitions muhtemelen doğru olacaktır) sizin kontrolünüz dışında kalacaktır. Bir başlamak üzeredir, çünkü yeni bir yaşam yolu için hazır olun. Şans sayesinde, yeni bir döngü el atıyor ve bir sorun sonuna yaklaşıyor. Olaylar bunun sonucu kaçırmak imkansız olacak şekilde özetlemek için gidiyoruz. Ama yeni bir yönde yeni bir başlangıç ​​sizin adınıza çalışmak ve yeniden başlamak için bir şans verecektir.

Ergenlik Döneminin Psikolojisia

Odak kapsamlı hedefleri, yerleşim yerleri, hukuki konularda veya gelir, sağlık, zaman, neden ve sonuç yatırımları ve yaşam ya da işlerine kader işleyişini anlamaya çalışırken üzerinde. Siz gençleşmek veya bir sorun alanı düzeltmek, ya da iyi kullanmak için koymak böylece bir fikir mükemmelleştirmek için, ifadenin bir duygusal düzeyde istiyorum. Sen neyin yanlış olduğunu tanıyarak ve doğru sonuçlara veya kararlara geliyor başaracaktır. Sen aşk hayatınızı veya ilişki (ler) in kalitesini gözden geçireceğiz ve bu istediğinizi tam olarak ne fark edecek - kalite, nicelik değil - ve bu güne kadar başka bir yol oldu. Para gelişiyle veya para beklenenden daha kısa sürede ulaşacak haberi şaşıracaksınız. Diğerleri size, güvensiz savunmasız, ya da savunmasız hissettirecek. Onun amacı outlived ve siz sığmayacak çünkü ev veya lojmanların artık itiraz edecek ve yeni bir eve taşımak ya da başka bir yerde yeni bir hayata başlamak isteyeceksiniz. Yoksa, (veya bir akrabası) evinizde ve hareket satacak. Yeni bir durum veya ortama hareket edecek ve evden uzakta zaman geçirmek bazı ihtiyaçları yerine getirecek, yine de özünde memnun olacaktır.

Yeni bir eleman bir kıskacındadır çaba ya da ilerleme yavaşlatma oldu operasyon yetersiz yöntemi anahtarı çıkarmak için ihtiyacınız olan her şey olacak. Ve / veya, bir dava sizin lehinize veya imzalanmış bir sözleşme olarak ödenecektir. Birisi ortaya çıkarmak, gizli güvensizliği sizi gücendirmek veya işinizi aşağı ya da işinizi tehlikeye olduğunu olduğunu hissettirecek. Bir döngü sona ereceği ve yeni bir başlayacaktır. Bir gergin durum daha esnek olacak. Temel bir madde eksik olduğu için, bir ifade, kişisel ya da duygusal düzeyde yerine getirilmesi eksikliği olacaktır. Yeni giysiler veya ürünleri satın zevk veya zihinsel gelecek olaylar için hazırlamak, ve bu nedenle, verimlilik her alanda teşvik edilecektir. Siz işinizi ilgili bazı üzücü veya üzücü haber duyacaksınız. Bir akrabası onun arkadaşı ile sorunlar yaşıyor olacak ve bir ayrılık ya da boşanma düşünüyor olabilir. Dişlerinizi dikkat gerekir. Yeni bir doktor ile konuşmak gerekir, onu bulacaksınız ya da onu bir hayır ya da değerli bir müttefik olabilir ve / veya daha önceki bir prognozu doğru olacağına için. Siz bütçenize belli bir krizi hissediyor olacaksınız ve bir sonraki doları nereden geldiğini merak edecektir ve Daha da kötüsü, başka bir masraf ortaya çıkacak dönüp her zaman yapmak.

ANCAK sizin mali geliştirmek üzereyiz. Zaman içinde hesaplarınızı sorunlar çözüldü ve yedek para ile ödenen faturaları, kare olacak, ama başka bir şey hala havada çözülmemiş, ya da eksik kadar olacaktır. Sorunların çözüldüğünü ya kadar temizlenmelidir, bunları gidermek veya sağlıklı bir durumuna geri ilişkisi getirmek olacak kişisin. Birisi iyilik hayırsever bir senet veya eylemi yapacağız. Yaklaşan bir tedbir, dava veya dava ile ilgili mesajlar, mektuplar, veya posta olacak. Çözülmemiş bir ikilem veya iş sorundan rahatsız olacak ve rücu etme hakkı yoktur ama bunu beklemek. Sen hayatında kaderin işleyişini görünürdeki haksızlık içinde hayal kırıklığına uğrayacaktır. Ticari faaliyetler batağa saplanmış ve rahatsız edici finansal koşulların sona erecek. Değişim gelecek, ama bazı kişisel ya da vazgeçilmez hala eksik olduğundan izolasyon veya mutsuzluk bir gölge kalır. Onun ders almak süre BEKLEYİN. Eğer bir iş kurşun veya para kazanmak için bir fırsat "miras" olacak. Bir telefon görüşmesi veya arayan aracılığıyla parası için bir şeyler öğrenecek ve bir şey kendinizi öğretmek veya öğrenmek fırsatına sahip olacaklardır. Size hakları için ayağa kalk ve yüzleşmek ve anlaşmazlıkların veya komplikasyonları gidermek için cesaret mutluluk duyacağız. Sen sadece kaderin bir çevrim işlemini tamamlamış ve yepyeni bir döngü başlayacak üzeredir. Mevcut tartılması veya değerlendirilecektir önce gelişmeye sahip olacak ve zaman size gereken anlayış anahtarı sağlayacaktır. Şans yoluyla, bir gençleştirici ürün, diğerlerinden istenmeyen yardım ve bilgi değerli bir yazı göreceksiniz. Siz memnun ve işleri outworkings şaşıracaksınız.

22 Haziran 2012 Cuma

Psikolojik Sorunlar ve Çözümleri

Yaşla birlikte artar düşme riskinizi. 65 yaş üstü ve 80 üstü insanların yaklaşık yarısı insanların yaklaşık üçte biri bu yıl bir kez düşecek. Bunun nedenleri çok sayıda bulunmaktadır. Düşük tansiyon, nörolojik durumlar, ya da kas zayıflığı gibi sağlık sorunları diğer türleri gibi görme problemleri, ortak bir suçlu vardır. Evinizde tehlikeleri olduğu gibi Bazen, düşme nedenleri, çok daha doğrudan vardır. Yine de, hatta örneklerini bu türlü, düşme sonuçları yıkıcı olabilir. Fiziksel terapistler yanı sıra ilk etapta düşme riskini azaltmak bu sonuçların başa yardımcı olabilir.

Daha fazla düşme riskini azaltmak ardından belirlemenize yardımcı, ve fizyoterapist sizin için yapacak bir şey olduğunu. Bir ev güvenlik değerlendirmesi olarak bir görme testi, bu sürecin bir parçasıdır. Tıbbi geçmişi geri kalanı genel bir değerlendirme de şu anda, ne ilaçlar bir göz dahil olmak üzere yapılacaktır. Eğer dörtten fazla iseniz, tek başına düşme riskini artırabilir. Bu değerlendirme yapıldıktan sonra, tedavi kişiselleştirilmiş bir program sizin için bir araya getirilebilir. Nörolojik durumları olan insanları tedavi deneyime sahip bir fizyoterapist Bu konusunda oldukça becerikli olacaktır.

Denge eğitimi bu programın bir parçası olacaktır. Tek bacak ayakta bakiyenizi artırmaya yardımcı olabilir basit bir egzersiz. Yürüyüş ve genel formu bir başka önemli bileşeni hareket. Tabii ki, herhangi bir eski yürüme ve hareket, sadece olmayacak. Dans adımları, şekil sekizli, çevrelerinde yürüme ve hatta engel dersler tüm yararlanılabilir. Sonra, havaya, "ikili görev" eğitimi var. Bu güvenli bir şekilde aynı anda birden fazla şey öğreniyor. Burada amaç bu tür yiyecek taşıyan ya da bir konuşma yapan diğer görevleri yapan sırasında yürüme hızını sürdürmek mümkün olacaktır.

Sadece sizin olsa, yürürken kendinizi dengelemek mümkün gerekmez. Ayrıca gücü oluşturmak gerekiyor. Yani, terapist de sadece bunu yardımcı olmak için tasarlanmış egzersizler size rehberlik edecektir. Terapisi için her birini, yalnız tatbik edilmelidir değildir. Terapistiniz size, düşme (ve korku) riskini azaltmak bu programları ek sosyalleşme ve destek için çok güzel fırsatlar sağlayacak yardımcı olmanın yanı sıra inç yer teşvik edebilir birkaç topluluk programları da vardır.

13 Haziran 2012 Çarşamba

Yanlızlığın Psikolojik Sorunları

Ben sadece Yosemite Ulusal Parkı içinde nehri üzerinde benim favori yüzme deliğe tozlu izini sürerler. Ben yalnızlığın tüm gün lüksüne sahipti ve güneş battı kadar ayrılmak yoktu.Düşüncesi beni mest yaptı. Geç çiçek açan kır çiçekleri küçük sızan yaylar hala koştu çam ağaçlarının etrafında serin gölgeli bölgelerinde parlak idi. Bir kertenkele güneş ışığı bir havuzda itmek yapıyordu. Benim omzuna asılı benim şezlong ve soğutucu vardı; sırt çantamla kitap ve dergi benim doluydu.

Dev kayalar üzerinde ve etrafında dikkatli yolumu yapma, ben bir kaya su aşınmış ipeksi bucaksız geldi.Yüzme deliğe zümrüt su cazip buzlu mücevher oldu. Ben elimden ve benim sıcak deri üzerine soğuk su isabet nefes nefese ve bağırmayı yüzeye gönderdi beni içeri güvercin. Daha doğrusu ungracefully dışarı tırmandı ve sıcak granit levha üzerinde yatıyordu. Cildim her yerinde karıncalandı. Tanrım, canlılığın duygusunu sevdi!

Kapalı kuru ve sıcak, ben "Writer Hayatı Yaşamak, Wild Mind." Sırt çantamla, Natalie Goldberg, alınan Ben başka bir zamana yazma çalışmaları deneyin düşündüm. Bunlar, şimdiye kadar okula yaptığı bir şey daha eğlenceli idi. Büyülü olmayı tuhaf bir bitirdikten sonra dergi indirdi. Ben kanal çalışırlarsa aracılığıyla geleceğini hakkında ne düşündüğümüzü orada oturdu. "Yıldız Tohumu, Üçüncü Binyıl" kitabının Ken Carey okurken derin bir manevi açılış vardı. Bu kitap benim metafizik öğretmeni, ElDean tarafından bana verildi. Bana okumak için diğer kitaplardan oluşan bir yığının verdi, o da ben denemek için hazır olduğunu belli olduğunu söyledi. Bu gün müydü? Ben terk tuhaf bir duygu ile benim dergi uzandı. Benim akılcı zihnin çığlık attı, "Sen aslında kanallık fantezi itiraf gidiyoruz?" Ben "Ne halt.", Ağaçlara, yüksek sesle dedi

12 Haziran 2012 Salı

Psikolojik Sorunlar Neden Sorun Yaratır


Bir kişinin ruhu biz Düşünceleriniz, alışkanlık ve fikirleri beynimizde ensue karmaşık sistemlerin ürünleri içeri mevcut olduğu galaksi kadar büyük ve karmaşıktır. Psikoloji eylemler, duygusal ve bilinçaltı devletler ve etkileşimler ve insan bağlantıları gibi diğer insan elemanlı bir dizi yorumlamak edebilmek için aklın gözden bir bilim dalıdır. Psikoloji online forum bizim doğa hakkında daha fazla bilgi için yardımcı olur ve bizim bilgi iyileştirilmesi yoluyla yavaş yavaş akıllı varlıklar olarak uzak geliştirmek için kadın ve erkek kolaylaştırır.
Bu psikoterapi yaygın bir versiyonu psikolojik restoratif olan bireyler arasında herhangi bir tartışma olduğu ileri sürülebilir. Insanların diğer insanlarla chitchats etkileşim her zaman, içinde kendi bireysel yaşamını psikolojik olarak önemli hikayelerini paylaşıyorlar. Dahası, millet sürekli kendi karakterlerine bakmak ve diğer kişilerin özelliklerini karşı onları incelemek istiyorum. Bu tip faaliyetler temelde tanı ve genellikle psikoloji bilgisi forum tartışmaları bolca görülür. Sıradan kadınlar ve erkekler oldukça yenilikçi ve psikolojik ifadeler kullanarak değerlendirmek detayları yeteneğine ne kadar harika.

Carl Gustav Jung'un analitik psikoloji öğretim öncülük ünlü İsviçreli psikiyatrist oldu. Jung'un en dikkat çekici fikirleri bir dizi o arketipler 've kolektif bilinçdışı denilen şeyin kavramları etrafında odaklanmıştır. Carl Jung her bilinçsiz ruh ve her canlıların bir parçası olan evrensel bir taraftarı var olduğunu önerdi. O, bu eleman kolektif bilinçdışı adını verdi. Jung'un kolektif bilinçdışı amacı tüm tüm insanlar arasında karşılık bir yapı içinde bireyin ayrı ayrı özel yaşam deneyimleri ele olduğunu tartıştı. Jung'un kolektif bilinçdışı singularly formüle edilmiş bir kişinin zihninde bir parçası ama miras yoluyla aşağı geçirilir birinde olmadığını tahmin. Psikoloji forum tartışmaları genellikle kolektif bilinçdışı üzerindeki Jung'un fikirlerin farklı yorumlara tartışır. Böyle bile olsa, yorumların farklı analitik psikoloji peşindeyken, takip etmek çok psikiyatrist üzerinde bir etkisi olan Jung'un araştırma sonuçlandı.

Psikoloji birçok benzersiz alt bölümden oluşmaktadır. Bu alt kategorilerden birini gelişim psikolojisi çalışmadır. Gelişim psikolojisi, kişinin yaşam döngüsü boyunca bireyin zihin gelişimi konusunda uzmanlaşmıştır. Online forum içine bakar gelişim psikolojisi, bir kişi dünyanın düşüncelerini, duygularını ve davranışlarını onlar yaş olarak içinde doğmak değişiklikleri araştırır. Son yüz yıl içinde, büyük dönüm noktalarından bebekler ve küçük çocuklar olgun beyinlerinde anlayışımızı ulaşılmıştır. Bu gelişmeler, her yerde eğitim ve öğretim ve nasıl küçük çocuklar ile bağlantılı kavramlar tasarımında çeşitli psikiyatristler destekli ve insanlığın var, bilgi öğreniyoruz. Kamu okullarında uygulanan mevcut öğretim modelleri çoğu bu fikirler üzerine ortalanır.

8 Haziran 2012 Cuma

Sinir Ağı Yapısı

Eğer bu olmuyorsa Ancak, bu yapay akıllı yaratıcı sistemleri, benzer bir işlem kullanarak veri tarama olabilir yenilerini oluşturmak için kullanılacak güzel bir model olacağını görünmüyor. Onların daha büyük akımlar veya yolları da enine ederken Sonunda, elektrik akımlarının çok küçük daireler etrafında ve çevresinde akacaktı. Bu bizi daha iyi akılda nasıl çalıştığını anlamanıza yardımcı olabilir, veya bizim yapay zeka bilgisayarlar yaratıcı hale getirmek nasıl, iyi bir model olabilir mi? Ben düşünce kendisini yaratıcı, itiraf, ancak benzetme oldukça ilginç değil mi?

Böylece Tamam, nasıl bu hipotezi test olabilir? Peki en yaprak tüm damarları boyunca besin getirmek bir ağaç, bir 3-D yaprak çok benzer beyin mevcut sinir ağı, düşünelim. Biz enerji sonraki her yerinden farklı alanlarda ve bölgelerde, ve tamamlandığında hop dolaşmasını sağlar miyim? Sağ işleyebileceğini, hala beynin dört bir yanına giderken, bilgileri güncel sinir ağı yolları boyunca doğrusal bir şekilde akmasına izin algılanan mantık kapıları herhangi atlayarak sağlar.

Her durumda, bu en ilginç düşünce ile bırakıyoruz, ve üzerinde düşünmek istiyoruz ve bunu layık lütfen bana e-posta ateş bulur ve belki de bu kavramı alabilir ve onu ileriye ilerleyecektir.

Beyin Bilgi Akışı

NASA, sadece okyanus akıntıları eşleyerek onların uyduları kullanarak çok ilginç bir çalışma gerçekleştirdi. Bu şaşırtıcı bir projeydi, ve hareket bu veri görselleştirme bakmak inanılmaz kısa bir şey değildir. Şimdi o, biraz yaratıcılık kullanarak, başka bir kavramı ve düşüncesi ile aklınızı başınızdan istiyorum, ve bizim yeryüzünde gördüğümüz okyanus mevcut modellerden borçlanma ediyorum. Tamam öyleyse, en önde gitmek ve belki eğer saniye bu bahsedelim.

Insan zihninin nasıl düşündüğü hakkında çok ilginç bir kitap var. Kitapta yazar ve araştırmacı insan zihninin hızlı ve yavaş hem düşünüyor düşündürmektedir. Hızlı düşündüğü zaman, kimyasallar, beyin ile çekim merkezi sinir sistemi vurdu ve bizimle mücadele veya uçuş, bir şeyler yapmak, ve hızlı bir şekilde bunu yapmak için neden. Açıkçası ve evrimsel konuşmak gerekirse bu mantıklı. Eğer çalışan çalıların arasında bir kaplan görürseniz öğle olmasın diye tüm sonra, daha iyi, hızlı hareket etmişti.

Aklımızı bizim düşünce durup dururken, neredeyse rasgele oluşturulmuş bir arama özelliği gibi, beynimizin her hareket, akan, çevrelerinde dolaşmak gibi görünüyor gündüz düşleri bile yavaş, ya da düşünür zaman. Bununla birlikte, bu belki de her bir kafiye, ve bazı iyi bir akıl vardır. Şimdi o, ne insan beyninin sinir ağı yapısı NASA tarafından keşfedilen okyanus mevcut modele çok benzer aktı olur? Öyle olsaydı, kesinlikle mantıklı bir sürü olacaktır.

6 Haziran 2012 Çarşamba

Bir Psikopat Nasıl Davranır

Bir psikopat şirin ve akıllı kişi olma görünümü var ama herhangi bir gerçek duyguları veya karakter yoksun olacaktır. Kim onlar gibi görünen gerçekte kim olduklarını değil. Onlar hile, kılık ve manipülasyon ve ustalar vardır. Onlar gaz ocağında, onlar diğer insanlar üzerine ve bunlar bir şey için sorumluluk kabul etmeyecektir kim proje.

Onlar mükemmel bir partner, mükemmel bir ebeveyn, mükemmel bir arkadaş, iş için doğru kişi olduğu görünecektir ama sadece bu var - bir görünüm. Onlar con, kontrol onların sahte duygusal varlığını kapsayacak ve çevrelerindeki herkes yok.

Bir sapık ilişki sonunda hayatınızı berbat edecek. Tehlike bir psikopat ne olduğunu bilmeden değil, ancak, çok hayatta kurbanlarından psikopatlar hakkında öğrenilebilir. Aşağıdaki psikopat senaryoların hesaplardır.

Müreffeh bir iş ile güzel bir çift bilmeden bir psikopat istihdam. O aslında çok çekici, büyüleyici bir çalışanı vardı; onu iş çalıştırmak için izin verdi. Kârlarını önemli ölçüde düşmeye başladı bu yüzden alışveriş asansörcü arıyor kendi dükkanında bir kamera yerleştirdiler. Onlar mükemmel çalışan kasıtlı, uzak müşteriler dönüm kadar gelen büyük miktarlarda para çalmak ve onların hisse senedi almak olduğunu bulmak için şok oldu. Onu istihdam sonlandırıldı, o terk etmeyi reddetti ve mahkeme onu işverenler aldı, onlara binlerce dolara mal ve başarılı bir şekilde kasıtlı olarak ona tecavüz için onlara dava açtı. Dava sonra, o, onlara saplı evlerinde kendilerini taciz, müşterilerine yalan ve onun etrafında herkesin sempatisini kazandı. Onu durdurmanın maliyeti çok büyük oldu ve Çift sonunda her şeyini kaybetti - iş ve ev. Bu sonuç çok daha farklı olabilirdi o bir psikopat olduğunu bilseydim.

Başka bir psikopat onun ihtiyaçlarını halledilir ve o bile almak istememişti birinin kızgın olduğunu, bu yüzden öfke yönetimi problemi ile mücadele bir arkadaşına ve manipüle yalan. O öfke uyandırdı ve sonra sadece o onlarla gitmek istiyordu yönde onları işaret. Öfkeli arkadaşı daha sonra fiziksel kurban saldırdı. Niyetlerini örtmek için, psikopatlar onların yerini ve onların kirli işlerini yapmak için diğer insanlar kullanacak.

Bir psikopat koca bir zamanlar karısını cinsel saldırı istedim birinin, bu yüzden karısı onu sevdi ve ona sahip ve kafasını sesler bunu ona söylüyorum olduğunu seks yapmak istedim inanan içine şizofreni hastası kimin kardeşi manipüle. Daha sonra onun kardeşi korkmaya gerek mümin karısı manipüle ama onunla onu yalnız bıraktı. Kardeşi cinsel onu konuşur ve kardeşi onun cevabı kafası karışmıştı zaman elbette eşi şok ve korktum.

Bir psikopat ortağı onun üzerinde daha fazla kontrole sahip böylece eşi suçlu hissetmek istedim, o yüzden sürekli ona umutsuzca o aile ile evlendi, çünkü maddi ulaşılmaz bir şey gerektiğini bildirin. Karısı o kadar mutlu olabilir ve o sonunda başardım, o da hiç istemiyordu ne istediğini onu elde etmek için büyük fedakarlıklar yaparak geçirdi. Onun kontrolü kaybetmiş çünkü Bunun yerine, o, öfkeli ve şiddet oldu.

Onlar temas ziyaret etti ve daha sonra gözaltına için mahkemeler uygulandığında başka bir psikopat sinsice kendi çocukları terörize etti. Karısını başlarını içine fikri koymak onun çocukları şeyler hayal olduğunu mahkemeler konusunda ikna etmeyi başardı ve. Gözaltında alamadım, ama gerçekten istemedi, o çocuk bakımı sorumluluğu başa çıkamadıklarını, o sadece onlar üzerinde psikolojik ve finansal gücü istedim ve bunu yapmak hukuk sistemi kullanılmaktadır.

5 Haziran 2012 Salı

Aşık olunca ne oluyor?


Aşık Olunca, Neden Aptal derecesinde Tutkulu Bir Beynimiz Olur?

Soru çok zor ve uzundur.Aşık olma olayında; beyinde fenil ve bunun benzeri bir çok madde salgılanıyor .. Bunun başlangıcı nasıl tətiklənir o ayrı konudur ..Bu maddeler insan psikolojisinde sizinde bildiğiniz bir çok değişiklik yapıyor dış dünyada olanları algılamada değişiklikler vb .

Bunlar çok hoş aynen bir takım uyuşturucu maddeler gibidir ... Bunun dozuna gelince; bütün hikaye burada başlıyor, çünkü biz bunun dozunu kendimiz düşünce gücü ile artırabilir biliyoruz. Birini tanıyoruz; çok hoş bir iki puls alıyoruz sonra gerisini biz kendimiz yaratmaya başlıyoruz.Artık o kişiden bağımsız olarak onu beynimizin, kültürümüzün elverdiğince büyütüyoruz.

Kendimize erişilemez ediyoruz. Aslında biz onunla değil "yaratdığımızla" ilgileniyoruz. Bu çatılmazın bize ait olması bize muhteşem haz veriyor .. Bu hazzı düşündükçe hazza zaman boyutunu qatırıq, budur aşk, budur fenil, budur dünyanın en güçlü uyuşturucuyu ... Artık bunun dozunu artırmak sizin elinizdedir ... düşünürsünüz artar.

Azaltmak ise elinizde değil. Azaltma ya da "kesme" yönünde olacak her hangi girişim sizi çıldırtır. (Eroinman gibi). Ve bunu edenden, ya da yapacak olandan nefret edersiniz .. (Yani aşık olduğunuz kişi sizi terkederse ondan zamanla nefret edenlerin sebebi de açıklanmış oluyor böylece)Bu əlçatmazı yarattıktan sonra onu şekillendirmeye yüceltmeye devam edersiniz ama O,sizden bağımsızdır. Ona yaklaştıkça, sizin yarattığınız bağımsız başka kimliği görmeye başlarsınız. O, o kadar küçüktür ki ve farklıdır ki ...O zaman madde bağımlısı gibi deli olursunuz her şeyi yaparsınız, yalvarırsınız, tehdit edersiniz, her türlü doğal yeteneklerinizi kullanırsınız ... Ama o sizin çatılmazın olamaz çünkü o kadar saçmadır ki sizin ilahınız olma şansını göremez.<br />

Onun kendini yenileyip, sizin yarattığınız daha mükemmel olma değişimini gösterme yeteneği yoktur. Bunu anlamak herkesin başarabileceği şey değildir ..Bunu anlayabilmek bilenler asla ilişkiye dönmezler ... O işlevini tamamlamıştır. Bunu söyleyebiliriz Onun için:teşekkürler, güle güle ...

Ağlamak Yıkanmak Gibidir, Günlük Çırkabı Temizler


Birçokları için gözyaşlarını paylaşmak, en gizli sırlarını açmak kadar tehlikeli sayılır. Ağlamaya utanırsınız? Sevinç ya da üzüntü gözyaşları-bunları gizlətməkmi gerekir, yoksa yok ...

Tarihçiler bile hesap ediyorlar ki, erkekler ağlamaktan savaşlar, savaşlar yüzünden vazgeçmek ettiler. Korkuya rağmen onların daha da cesur davranmaları için gözyaşlarını bile desek "basdırmalı" olmuşlar.

İşte o günden güçlü cinsin temsilcilerinin gözyaşı axıtmaları sadece baba oldukları zaman, yahut ana-babasını kaybettikleri zaman normal karşılandı.

Ama kadınların gözyaşlarını hiçbir şekilde saklamak olmaz. Hatta, yapılan araştırmalardan da anlaşıldı ki, hafta içinde kadınların 2-3 kez göz yaşı dökmesi onların mutlu olduklarını gösteriyor. Duyguları yansıtan kadınların gözyaşları işte, aile içi - eşinin önünde, çocuklarının yanındadır meydana gelmektedir.

Çevrede meydana gelen olaylardan duygulanan insanın arada bir gözyaşı akıtması normal sayılır. O halde, insan sırtında taşıdığı ağırlıklardan, sorunlardan, kalbini, düşüncesini yıkan düşüncelerden kısmen de olsa özgür olabilir.

Erkekleri Nasıl Mutlu Edebilirsiniz?


Erkekleri nasıl mutlu edebilirsiniz?

Bazen sevdiğimiz insan kendini mutlu hissetmiyor veya ilişkilerimiz yolunda gitmiyor ve bu zaman onu mutlu etmek için arayış planlıyoruz. Psikologlar ise sevdiğiniz insanı mutlu etmenin yollarını söylediler. Makyaj etmenizi izlemeye ortam yaratın Kadınların makyaj yapması erkeklerin işkence gibi kabul ettiği bir şeydir. Ama buna rağmen kadınlar makyaj yaparken eşleri bu süreci çok ilgiyle takip ediyor, odur ki, dışarı çıkmadan önce ya da sabahları işe gitmeye başlamamdan makyaj yaparken kapının arasını bir küçük açık kaydedebilirsiniz. Onun çekici olduğunu söylemek Kadınlar güzel ve bakımlı göründükleri zaman kendilerini çok mutlu hissediyorlar.

Bu tıpkı erkeklere de geçerlidir. Onların da diğerleri tarafından çekici olduklarını duymak çok hoşlarına gəlir.Həyat arkadaşınızın dış görkemine her zaman dikkatle yaklaşın ve onun nasıl çekici birisi olduğunu söyleyin. sessizlik Bazı durumlarda erkekler çok sessiz oluyorlar.

Ama bu onların hiç de üzgün olduğuna delalet etmiyor, aksine mutlu oldukları zaman da onlar suskun kalırlar. Maslahatlara takip edin Bayanlar iş, arkadaş ya da aile ilişkilerinden söz ederken erkeklerin onların sonunacən dinlemesini istiyorlar. Ama asıl gerçek şu ki, güçlü cinsin temsilcileri her bir sorunun çıkış yolu olduğuna inanıyor. Onlar sorunlar karşısında aciz kalan insanları kabul edemiyorlar. Yani, kadınların zor durumunda eşleri onlara danışmanlık veriyorlar ve eğer siz bu maslahatlara amel ederseniz onlara güvendiğinizi kanıtlamış olursunuz

Hangi Erkeklere İtibar Edilebilir?


Bazen uzun zaman vakit geçirdiğiniz erkekleri tanımadığınız bir an gelir. Öyleyse hareketlerine dikkat edin.

"Zehirli erkekler" kitabının yazarı Dr. Lillian Glass birlikte olduğunuz insanın hangi hareketlerine dikkatle bakmakla onu tanımanın en kolay yollarını inceledi.

Glass göre sevgiliniz sizinle göz teması kurmaktan çekiniyorsa ve siz konuşurken gözlerini sizden yayındırıb çevrenizde olan hanımlara gülümsəyirsə demeli, o insana bir o kadar da güvenmek olmaz.

Birlikte olduğunuz sevgiliniz her zaman size dokunuyor. Uzmana göre sevdiği insana dokunmadan duramayan erkekler kendisine bir o kadar da güvenmiyor. Bu nedenle durmadan dokunarak sizi her zaman elinde tutmaya çalışıyor.

Glass göre sevdiğiniz erkek eğer davet etmediğiniz yerlere gelirse, bağımsız istediğiniz işlere mutlaka müdahale ediyorsa demek ki, aile hayatında da her zaman aileyi kendisi idare etmeye çalışacaktır.

Sevgiliniz söylediği cümlelerin% 80'lere "Ben" diyerek başlıyor? Yolda giderken farkına bile varmadan sizden birkaç adım önde gidiyor? Böyle zamanlarda insanı tanımak daha kolaydır. Dr. Glass göre bu tip erkekler farkında olmadan size "Beni takip et" mesajını veriyor. Bu tür erkekler bencil oluyorlar.

Gözünü sizden bir dakikada olsun ayırmıyor. Bu ilk dönemlerde romantik bir hareket gibi görünebilir. Ama muhtemelen, sevdiği hanımı düzenli olarak takip eden erkekler sonunda kıskanç tavırlarıyla karşısındakini gıcıclandıracak.

Yeni çarpıcı Varsayımlar


O, ilişkilerde Bazı Alan Karşı Senden Daha DuyarlıdırYeni araştırmalar gösteriyor ki, aşk-muhabbet sorunları karşı cinse daha çok etkiliyor. Odur ki, bu situasiyalarda kimin daha çok hassas olduğunu bulmaya çalış.

Dalaşırsınız
Cevap: Elbette, aranızdaki olumsuz söylentiler seni sinirlendirebilir ve hislerini darmadağın edebilir. Fakat bütün bunlar ona daha çok sıkıntı veriyor. Sen dalaşandan sonra yakın rəfiqənə veya babana vurup, kalbini boşaltırız bilirsin. Ama erkeklerin çoğu bunu kendilerine yaraşdırmadıqları için uzun süre kendilerine gelemiyorlar.

Bir Kaç süredir görüşe Bilmiyorsunuz

Cevap: ƏIaqəni hissetmek için kadınların daima yüz yüze kayda ihtiyaçları yoktur. En kötü halde, onun seni düşündüğünü düşünerek, bir-iki hafta onu görmeden idare bilirsin. Erkekler ise aksine. Onlar sadece fiziksel olarak kimseyle yakın olurken ilişkiyi hissediyorlar. Odur ki, senden uzakta geçirilen zaman ona daha çok etkiler.İkiniz de Stres yaşıyorsunuzEğer ikinizin de haftası oldukça zor geçiyorsa (sen rəfiqənin sorunlarına göre uzgunsen, onun ise işle ilgili endişeleri var), bu seni özellikle sarsıyor.

Sebep: hayatının diğer alanlarında çalışmalar pisləşəndə, kadın kendini teşvik etmek için, genellikle, erkeğe dayanır. Fakat sevgilinin de işleri ters getirebilir ve o zaman sana yardım etmek gücünde olmayabilir. Bu ise senin ruh ruhiyyəni çifte bozuyor.

Onun Annesini sevmiyorsun

Cevap: şaşırtıcı, onun annesi ile dil bulamazsan, o senden çok dilxor oluyor - özellikle, annesi ile yakın ilişkileri varsa. Erkekler ne pahasına olursa olsun, her şeyin yolunda olmasını istiyorlar ve konfliktdən koşmaya tercih ederler. Əlqərəz, o, hayatının iki en önemli kadını arasında sorunu fark edince rahatsız oluyor, kendinden çıkıyor ve strese düşüyor.

Erkekler ve Yükümlülükler Hakkında Fildrləşdiyin Her Sey yanlıştırErkekleri hep yükümlülüğünü qorxurmuş gibi kaleme veriyorlar, fakat araştırma gösteriyor ki, bu, yanlış bir düşüncedir. Uzmanlar araşdırıblar ki, genellikle, erkekler "Ben seni seviyorum" cümlesini kadınlardan 42 gün önce diyor. Senin için beklenmedik olmasın diye bu sözleri demeden önce sevgilinin duygularını öğren. Bunun için ise onun vücut dili ile söylediklerini anlamaya çalış.

Barda otururken o, ayağını senin sandalyenin basamağına koyuyor ve dirseğini bu ayağına dayandırıyor. O, böylelikle, seninle beraber olduğunu söylüyor.Seni görür görmez burnunu kaşıyor. Burada hassas bölge bulunuyor ve o senin yanındayken həyəcanlanırsa, kaşınma kendini gösterir.Parti o, başka birisi ile sohbet ediyorsa bile, omuzları sen tarafa dönmüş oluyor. Bu senin her zaman onun düşüncesinde olduğuna işarettir